Opdrachtgever:

Lossen & Vasten

De website van Lossen & Vasten richt zich op vrouwen die het leuk vinden om te haken. Veld Creative verzorgde zowel het design als de bouw van deze website. Vervolgens was het betrokken bij het optimaliseren van de pagina’s voor Google en social media. Op de website staan regelmatig nieuwe blogs met verhalen over handwerken. Daarnaast worden er geregeld unieke patronen gepubliceerd zodat bezoekers zelf aan de slag kunnen met hun eigen haakwerk. De website wordt dan ook goed bezocht en heeft inmiddels ook al meer dan 7,000 likes op Facebook.

lossen en vasten devices

Omdat de site volledig responsive is, is deze op elk apparaat goed te bekijken. Een ander doel was het meetbaar maken van acties op de verschillende pagina’s. Wat veel bezoekers naar de website trekt, zijn de haakpatronen die gratis te downloaden zijn. Het aantal downloads is met behulp van een tracking code vervolgens makkelijk te volgen in Google Analytics. Ook het aantal video views en shares op social media zijn voorbeelden van acties die makkelijk volgbaar zijn gemaakt voor Lossen & Vasten.

Ook de video’s zijn een belangrijk onderdeel van de website. In de filmpjes worden verschillende haaksteken uitgelegd voor de beginnende haker. Zo kan deze makkelijk en overzichtelijk zelf leren haken van achter de computer. Daarnaast zijn de video’s handig voor mensen die even willen weten hoe een haaksteek ook alweer moest. De filmpjes zijn in samenwerking met Emiel ter Veldhuis geproduceerd. Bekijk de screenshots hieronder voor een impressie van de website.

Meer weten? Stuur ons gerust een mailtje.

Bekijk de website van Lossen & Vasten »